Cascabeleo Campanas Tonos

Cascabeleo Campanas Tonos 1.2

Jingle Bells Ringtones app bevat nieuwe klokken ringtones en populaire geluiden voor Android ™.

Jingle Bells Ringtones app bevat nieuwe klokken ringtones en populaire geluiden voor Android ™.

Jingle Bells Ringtones app bevat nieuwe klokken ringtones en populaire geluiden voor Android ™. Jingle bells schudden is meestal verbonden met kerst de tijd en Nieuwjaar te vieren. Gratis Bells geluiden kan worden op uw telefoon altijd, ongeacht de tijd van het jaar is. Download Jingle Bells Ringtones app en geniet van een koele melodieën met uw jingle bells toetsenbord. Krijg deze nieuwste app en enkele van de beste jingle bells melodieën kan uw nieuwe ringtone zijn.

Kerst is de mooiste vakantie, vooral voor kinderen. Ze vinden het leuk om kerstboom te versieren, zet kerstverlichting, wachtend op Kerstman en mooie xmas geschenken. Kinderen spelen winterspelen buiten met sneeuw, maken sneeuwpop, en plezier hebben. Kinderen vinden het leuk om kerstliederen en fantastische xmas verhalen te horen en te bedenken hoe magisch oude man komt. Het stormen door de sneeuw in een een-paard geopend slee, is de Kerstman komt lachen de hele weg. Verrijk je android of tablet en vrolijken jezelf met deze jingle bells app. De bekendste xmas melodie is zeker jingle bell lied. Als u houdt van de muziek van Kerstmis, zal deze top app zijn perfect voor je.

Je vindt hier de grootste ringtones die u zullen aanbidden. Stel ochtend langzaam bel als alarm, of stel wat glans klokken geluid, hand bel of deurbel als sms of kennisgeving. In deze jingle app je kunt vinden en andere toeters zoals klassieke bel, xylofoon bel, klok bel windgong melodie en vele anderen. Er zijn veel korter geluiden die je kunt instellen als sms toon.

De applicatie kenmerken:

- Ingesteld als ringtone of contact ringtone

- Instellen als sms, kennisgeving

- Instellen als alarm

- Ingesteld als favoriet

Download gratis ringtones app en genieten van koele ringtones, top geluiden en laatste melodieën. Dit is het beste klankbord met de meest populaire ringtones. Laatste melodieën, goede muziek en veel plezier, al deze in deze geweldige app voor gratis.

Iedereen houdt ervan om muziek te luisteren, en iedereen heeft favoriete nummers. Wij zijn volledig overtuigd dat u helemaal gek op deze nieuwe app.These populaire ringtones zijn voor iedereen. Kies je favoriete gratis ringtones en geniet.

De applicatie is ontwikkeld voor Android-telefoons en Android tablets, en het is getest op veel Android-apparaten om de beste gebruikerservaring te garanderen. Alle ringtones in deze app zijn onder het publieke domein of de creative commons licentie. Als u een vraag of suggestie, alleen e-mail ons.

Cascabeleo Campanas Tonos

Download

Cascabeleo Campanas Tonos 1.2